reddy

 

OVER ONS

Reddy Reddy Reddy atelier

Belgisch fabrikant

In 1948 begint Raymond Heerebout, alias Reddy, in Brussel met de fabricatie van electrisch installatiemateriaal. De firma vestigt zich in 1960 in Lillois (Waals Brabant) waar een volautomatisch spuitgietatelier wordt opgebouwd dat hen toelaat om de klok rond kwaliteitsprodukten af te leveren.

Familiebedrijf

Omgevormd tot een naamloze vennootschap in 1981, zet het bedrijf haar groei verder, vanaf 1995 onder de impuls van Christian Rouanet, schoonzoon van Reddy. De volgende etappe wordt ingezet als de bouw van een volledig nieuwe fabriek in Seneffe wordt afgerond om aan de vraag van de verschillende klanten, zowel Belgische als internationale, tegemoet te komen.

Electrisch installatiemateriaal

Inspelend op de noden van de verschillende installateurs heeft REDDY een uitgebreid gamma electrisch installatiemateriaal ontworpen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak voorop staan.

Bevestigingsmateriaal

Ook door de productie van bevestigingsaccessoires voor de bouw heeft REDDY haar gamma vervolledigd en vanaf juni 2009 wordt ze dan ook exclusief verdeler van het merk TOX, wereldwijd gekend voor haar pluggen.

Spuitgieten van kunststoffen

Onze expertise in het spuitgieten van kunststof artikelen staat volledig ten dienste van ons klienteel in een breed spectrum van sectoren en kan gebruikt worden voor de fabricatie van kleine plastic elementen in grote oplages.

 
REDDY is lid van de cluster PLASTIWINREDDY is lid van de federatie AGORIA Awex
designed by G-Design // created and hosted by Interlinie ·